Afwachten of gewoon springen

uitdaging U Wise Inspires

Een nieuw jaar is begonnen. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen, mogelijkheden en wellicht ook uitdagingen! Heb jij hier al over nagedacht én gevoeld wat 2017 jou kan gaan brengen?

Ik kwam een artikel tegen waarin beschreven staat hoe 2017 voor mij aanvoelt.
Een jaar vol waarheid. Waarin we geconfronteerd worden met ons eigen spiegelbeeld en waarin het niet meer alleen gaat om verlangen en dromen, maar om doen. Daadwerkelijk ons verlangen vormgeven in het dagelijkse leven. Het gaat om jou en om wat jij zelf doet. Hoe jij met je daden een nieuwe toekomst laat zien en daarin voor anderen een spiegel bent.

Van dromen naar daden

Hoe jij de toekomst ziet, heeft alles te maken met je verleden. Wil je een nieuwe toekomst, dan moet je ook de kijk op jouw verleden bijstellen. Wees eerlijk naar jezelf en trouw aan je hart. Je kunt altijd opnieuw kiezen!
De toekomst is nu! Het is tijd om van je dromen daden te maken. Je mag klein beginnen zodat de weg zich stap voor stap openbaart. In 2017 kun je genieten van het leven en de toekomst naar je toe halen door je pad en je hart te volgen. Op elk moment tevreden te zijn met jezelf en hoe het nu is.

Uitdaging

Hoe zou jij je graag willen voelen in 2017? En wat wil je graag bereiken? Of je dat allemaal bereikt, is aan jou. Je hebt grofweg twee manieren om hiermee om te gaan.
Je kunt afwachten of het je ‘overkomt’ en het vanzelf aan komt waaien. Óf je kunt er actief mee omgaan. Zet een streep onder hetgeen je in de weg staat. Maak keuzes. Investeer in de toekomst. Wil veranderen. Neem ergens afscheid van. Stop niet langer energie in iets dat je veel meer kost. Durf los te laten. Ga voor hoe het kan zijn. Ga staan voor waar je in gelooft. Heb moed om dit te doen. En vertrouw op dat wat komt.

Neem de eerste stap, spring in het diepe en geniet ervan dat jij die sprong waagde!
De rest komt vanzelf.