uitdaging U Wise Inspires

Afwachten of gewoon springen

Een nieuw jaar is begonnen. Vol nieuwe kansen en wellicht ook uitdagingen! Heb jij hier al over nagedacht én gevoeld wat 2017 jou kan gaan brengen?
Blog Spiegel U WIse

Durf in de spiegel te kijken

Iedereen die naar U Wise komt, houd ik een spiegel voor. Eerlijk in de spiegel kijken: leren van verleden en vanuit het heden de toekomst helderder maken.
Blog Dominantie irritant? U Wise

Dominant? Hoezo irritant?

Raak jij soms ook geïrriteerd door iemand die dominant gedrag vertoont? En het liefst weg wil lopen? Loop niet weg, vertaal het naar positieve dominantie
Blog Piekeren U WIse

Ga toch fietsen!

Al vijf lijstjes gemaakt, alles en iedereen lijkt je tegen te werken en alles kost meer energie dan normaal? Stop met piekeren: redenen, symptomen en tips.
U Wise interview Opleiding afstemmen

Gesprek opleiding afstemmen

Wieteke had een gesprek met twee oud-cursisten over de opleiding. Over waarom ze deelnamen, wat het hen bracht en vooral hoe de opleiding hun leven veranderde.
Loslaten blog U WIse

Let it go!

Loslaten van een persoon of diepgaande emotionele gebeurtenis is soms nodig om door te kunnen gaan. Maar hoe doe je dat?
Intuïtie volgen blog U WIse

Overgeven aan het leven

Hoe ontspannen klinkt dat! Wie wil dat nou niet, helemaal meegaan met de flow van het leven?! Heb je het weleens ervaren? Het is zó fijn!
Rupsje nooit genoeg blog U Wise

Rupsje nooit genoeg

Na iedere indrukwekkende minder leuke gebeurtenis in mijn leven, doorloop ik een proces. Van doelloos en leegte tot groei. Iedere keer weer.