Familieopstellingen U WIse

Familie opstellingen

Wil je graag helderheid krijgen over onderliggende patronen in je leven? Ben je op zoek naar jouw plek? Wil je bepaalde emoties leren loslaten? Of wil je betere keuzes maken die leiden tot een gelukkiger en gezonder leven? Een familie opstelling kan je op weg helpen.

Speciaal voor organisaties of afdelingen/teams biedt U Wise Inspires ook organisatie opstellingen.

Jouw innerlijke reis

Opstellingen is een systeemtherapie die van grote betekenis kan zijn voor jouw innerlijke reis. Tijdens een familie opstelling gaan we net als bij ’het afstemmen’ terug naar de kern van een vraagstuk. Maar dan voornamelijk dat vraagstuk dat verankerd ligt in jouw familiegeschiedenis. Door plaatsvervangers van jouw familieleden (representanten) letterlijk in een ruimte neer te zetten, wordt duidelijk waar de kern van jouw vraagstuk ligt. En waar antwoorden te vinden zijn.

Inzicht

Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun wortels in zogenaamde verstrikkingen in het familiesysteem.
Een opstelling kan helderheid verschaffen over deze verstrikkingen. Het kan leiden tot bewustwording van de plek die jij in een familie inneemt én verborgen of half bewuste verbanden zichtbaar maken. Hierdoor wordt zichtbaar wat jouw lessen zijn die op dat moment van jouw leven op jouw pad komen.
Familie opstellingen zijn ook een manier van naar de wereld en het leven kijken: zonder oordeel, zonder dat het een beter is dan het ander.

Een opstelling is niet alleen voor het leerproces van degene die een onderwerp inbrengt van grote waarde. Ook voor de representanten kan het veel betekenis hebben. Dit komt omdat er met energie gewerkt wordt die tijdens een familie opstelling vrijkomt en voor alle aanwezigen helend werkt. Niet alleen op dat moment, ook na de opstelling kan dit nog lang doorwerken en voelbaar zijn in ieders hele (familie)systeem.

Voor wie

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met persoonlijke vragen over hun leven, relatie, kinderen, gezin of werk. Vragen die ze voortdurend tegenkomen in hun leven.
Ook voor mensen die graag meer willen weten over opstellingen en als representant een keer een familie opstelling willen meemaken, is deelname zeker de moeite waard.
Uiteraard brengt Wieteke tijdens de opstellingen haar kwaliteit van ‘het afstemmen’ in.

Praktische informatie

Datum: Nog niet bekend. Heb je interesse in deelname? Stuur dan een mail naar info@uwise.nl, dan informeren we je wanneer de nieuwe datum bekend is.
Tijden: 19.00 – 22.00 uur
Kosten: € 85,- (excl. BTW) voor degene die een onderwerp inbrengt
Kosten: € 10,- (incl. BTW) voor degene die als representant komt

Aanmelden

1. Wil je graag jouw vraagstuk inbrengen, mail dan naar info@uwise.nl.
2. Wil je je aanmelden als representant, vul dan het inschrijfformulier in.