Farm Frites klant U Wise

Farm Frites

‘In een snel veranderende wereld waarin de bevolking explosief groeit, zorgen wij, familiebedrijf Farm Frites, dat al onze klanten (bijv. Mc Donalds en KFC) in staat zijn aardappelspecialiteiten aan te kunnen bieden aan steeds meer mensen wereldwijd. Samenwerking en innovatie zijn daarbij onze drijfveren én cruciale succesfactoren. Met 1.500 Farm Frites medewerkers wereldwijd en afnemers in meer dan 100 landen, streven we er dagelijks naar zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van heerlijke frites en aardappelspecialiteiten.’

U Wise opened my eyes.
Warden Zuketto – Commercial Director – Farm Frites

‘Om de samenwerking tussen de werknemers te bevorderen en de samenhang tussen mensen en culturen te begrijpen binnen Farm Frites, heb ik hulp gezocht bij U Wise.
Wieteke heeft mij op een professionele manier laten inzien wat mijn rol is in het bedrijf en op welke wijze ik invloed kan uitoefenen. Door de prettige, maar ook soms confronterende, manier van werken van Wieteke besef je wie je bent en hoe je mensen om je heen positief kunt beïnvloeden om het gewenste resultaat te bereiken.
Kortom; Wieteke heeft me, maar ook zeker het hele bedrijf, geholpen om samen verder te komen.
Ik zou dan ook elk bedrijf, dat wil verbeteren, het advies geven om met U Wise contact op te nemen.’