opleiding afstemmen de verdieping

Opleiding Afstemmen: Dé Verdieping

Het vervolg op de opleiding Afstemmen

De naam zegt het al. Tijdens deze opleiding gaan we een grote laag dieper in het afstemmen, in de connectie met je zelf en je zijn. De focus ligt op een grotere bewustwording én verdieping van jou als persoon en van jou in jouw omgeving.

Energetisch leiderschap

We gaan in de opleiding terug naar jouw basis en vandaaruit volledig je plek innemen. Dit doen we door aan de slag te gaan met de energie die je uitstraalt, met verbanden te leggen tussen jou en je omgeving, met jouw blinde vlekken, met groei. Dus met jouw energetisch leiderschap, waarin je je richt op je zijn en je doen met elkaar in congruentie te brengen.

Niet alleen jijzelf, maar ook jouw proces wordt scherp in kaart gebracht. Waar sta je nu? Waartoe ben je in staat? Welke stappen heb je hierin te nemen? Wat brengt het je?

Opzet

De opleiding Afstemmen: Dé Verdieping bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte, huiswerk en online coaching. Er wordt van je verwacht dat je veel reflecteert op je eigen proces.

Doel is het creëren van een grote bewustwording van jezelf en jouw omgeving. Het geeft jou als persoon een enorme boost in jouw eigen ontwikkelingsproces. Je maakt je het afstemmen meer en meer eigen en integreert het steeds meer in je leven.

Voor wie

Deze opleiding is voor mensen die de opleiding Afstemmen gevolgd hebben en zich daar verder in willen verdiepen; voor zichzelf, hun omgeving, in hun huidige baan en/of als coach. Tevens is deze vervolgopleiding gericht op mensen die zo achter deze vorm van coaching staan, dat ze er meer en meer een ‘way of live’ van willen maken. Ook wel energetisch leiderschap genaamd; los te komen van doen en slechts te zijn.

Na deze opleiding biedt U Wise Inspires de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Afstemcoach. In een intensief traject begeleidt Wieteke de Vries je om van het afstemmen je werk te maken!

Praktische informatie

Data: Heb je interesse in deelname? Stuur dan een mail naar info@uwise.nl, dan informeren we je wanneer de nieuwe data bekend zijn.
Locatie: Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt
Duur: 09.00 – 12.30 uur
Kosten: € 1.495,00 (incl. btw)

De betaling dient vooraf te worden gedaan.

Aanmelden

Schrijf je nu in voor de opleiding Afstemmen: Dé Verdieping! via onderstaand inschrijfformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging dat je bent ingeschreven.