Opleding Afstemmen U WIse

Opleiding Afstemmen

Met gratis online coaching!

Hoe mooi zou het zijn om alleen nog maar vanuit jouw intuïtie te kunnen leven. Tijdens elke stap te voelen wat jouw beste volgende stap gaat worden op weg naar zijn. Met deze opleiding Afstemmen geniet je niet alleen van het doel: zijn wie je bent, maar zeker ook van de weg ernaartoe.

Kijk hier naar een gesprek van Wieteke de Vries met oud-deelnemer Lidwien Eggermont over de opleiding.

Er zijn al inschrijvingen voor de volgende opleiding. Heb je interesse? Laat het me weten, dan informeer ik je als de nieuwe data bekend zijn. Stuur daarvoor een mail naar info@uwise.nl.

Intuïtie

Het leven bestaat uit levenswetten met als doelen bewustzijnsontwikkeling, groei en zijn. Door inzichten te krijgen in de levenswetten én door te luisteren naar je intuïtie bereik je het hoogst haalbare in het leven: in verbinding met jezelf, met de generaties voor je en met de toekomst.
Maar hoe doe je dit nou? Wat moet je ervoor doen? En wat levert het je meer op door te zijn? Wie ben ik dan eigenlijk?

Met al deze vragen gaan we aan de slag. Op individueel niveau en groepsniveau, tijdens bijeenkomsten en online.
Op het moment dat je meer en meer jezelf gaat zijn, je bewuster van jezelf en jouw leven wordt, word je je ook bewust van hetgeen je nog tegenhoudt om voor de volle 100% te zijn. Door je eigen intuïtie hierbij te volgen, aangevuld met mijn afstemming, kom je bij jouw kern uit!

Opzet

De opleiding Afstemmen bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte, huiswerk en online coaching. Om je zo goed mogelijk, via allerlei middelen te kunnen begeleiden tijdens jouw fascinerende reis.

Per bijeenkomst gaan we aan de slag met datgene wat zich op dat moment aandient. Dus vanuit zijn. Op deze manier leer je te vertrouwen op jezelf in het nu.

Tussen de opleidingsdagen door kun je gebruik maken van online begeleiding.

Voor wie

Deze opleiding is voor mensen die willen zijn. Die voelen dat er meer is dan wat ze nu ervaren. Anders geformuleerd: die voelen dat ze iets missen. Voor mensen die de verantwoordelijkheid willen nemen voor hun leven en hun geluk. Voor mensen die weten (het diepere weten) dat deze opleiding hen als mens veel gaat brengen op alle levensgebieden, ook voor de mensen om hen heen. En voor iedereen die meer uit het leven wil halen!

Praktische informatie

Data opleiding: Heb je interesse in deelname? Stuur dan een mail naar info@uwise.nl, dan informeren we je wanneer de nieuwe data bekend is.

Locatie: Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt
Duur: 09.00 – 12.30 uur
Kosten: € 1.495,00 (incl. btw)

De betaling dient vooraf te worden gedaan.

Aanmelden

Schrijf je nu in voor de opleiding Afstemmen via onderstaand inschrijfformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging dat je bent ingeschreven.