Training U Wise

Training Jouw Plek innemen

Als je getriggerd bent door mijn blog ‘Je Plek innemen’ en als je veel van de 14 signalen uit deze blog herkent, is de kans groot dat je nog niet (volledig) je plek hebt ingenomen hier op aarde.
Je plek innemen vormt mijn inziens de basis voor jouw zijn. Het is het fundament om constructief te bouwen wat je wilt gaan bouwen.

Ben jij een boom die diep geworteld is of omwaait als er een harde wind waait?

Impact

Veel mensen realiseren zich nog niet wat de impact is van wel of niet je plek innemen. Ze zullen de oorzaak van hun ongemakken ook niet hierin zoeken en dat is ook niet gek. Het is immers niet zo voor de hand liggend.

Maar stel je eens voor als je helemaal jouw plek hebt ingenomen… Wat is er dan anders? Wie ben je dan? Wat doe je dan anders? En hoeveel energie zou dit schelen?

Opzet

Tijdens deze workshop gaat U Wise Inspires vanuit de afstemming aan de slag om te kijken wat jouw plek in jouw systeem is.
Waar sta je precies? Wat betekent dit? Staat er nog iets in de weg om volledig je plek in te nemen?

Vervolgens neem je je plek helemaal in en ervaar je zelf het verschil. Van daaruit hoef je alleen nog maar te zijn.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor mensen die zich herkennen in de 14 signalen uit mijn blog ‘Je plek innemen’. Dus als je meer uit je leven wilt halen. Als je voelt dat er ‘iets’ nog niet helemaal klopt. Als je al van alles geprobeerd hebt, maar nog niet daar bent waar je zou willen zijn.

Wil jij je graag écht verbinden met jezelf en je omgeving. Je dromen waarmaken en ook écht voelen wat je wilt, kom dan naar deze workshop.

Praktische informatie

Datum: Nog niet bekend. Heb je interesse in deelname? Stuur dan een mail naar info@uwise.nl, dan informeren we je wanneer de nieuwe datum bekend is.
Locatie: In of in de buurt van Udenhout, n.a.v. aantal deelnemers nog nader te bepalen
Duur: 09.00 – 11.30 uur
Kosten: € 150,00 (incl. btw)
De betaling dient vooraf te worden gedaan.

Aanmelden

Schrijf je nu in voor de workshop Jouw Plek innemen via onderstaand inschrijfformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging dat je bent ingeschreven.