U Wise Inspires is er weer!

Na ruim drie jaar is er weer nieuws van U Wise Inspires!
Wat is er veel gebeurd bij iedereen, dat kan niet missen! Bij jezelf, de omgeving en ook de wereld. En gelukkig is Nederland eindelijk meer en meer in beweging.
Wellicht is deze bijzondere periode gepaard gegaan met grootse processen bij jou. Bij mij in ieder geval zeker!

Na een heftig auto ongeluk eind januari 2019, leek de tijd voor mij stil te staan. Flinke whiplash klachten zorgden dat mijn wereld – maar ook die van mijn gezin – op z’n kop stond. Ik onthield zo goed als niks, was erg vermoeid, had pijn in mijn nek en hoofd, en produceerde in het begin amper volledige zinnen.
Daarnaast kregen we begin 2020 de sleutel van ons nieuwe huis. Een nieuw thuis waar we mooie plannen mee hadden. De verbouwing kostte mij veel tijd en energie.

Hoewel mijn herstel lang duurt, gaat het steeds beter met me. Afgelopen jaar kon ik langzaamaan mijn werk een beetje oppakken. Zo fijn om weer met klanten gesprekken te hebben, hun processen van de afgelopen tijd te zien en om weer meer onderdeel uit te maken van de maatschappij!
Als ik terugkijk, is de balans vinden tussen mijn herstel, mijn gezin en de verbouwing een grote uitdaging geweest! En nog ?!

Ik ben benieuwd hoe het met jou gaat en vergaan is in de afgelopen periode. Welke processen ben jij tegen gekomen en hoe gaat het nu met je?

Liefs, Wieteke.